Loading...
  • 1126 Budapest, Böszörményi út 3d
  • Hétköznap 10:00 - 18:00

Rólunk

FILOZÓFIÁNK

A Halász Optika

Cégünk 1979 óta sok mindenben változott. Fejlődött, növekedett, de alapelveink a kezdetektől változatlanok: komoly szakmai háttérrel, modern, naprakész technika felhasználásával segítünk a tökéletes látás elérésében. A látás messze több, mint pusztán éles kép. A két szem közti harmonikus együttműködés, az optimális értékekkel biztosított jó közérzet, pihentető használat roppant fontos. Csakúgy mint egy olyan keret kiválasztása, amit öröm feltenni és viselni, vagy olyan kontaktlencse rendelése, ami kényelmesen és biztonságosan hordható. Mi az első lépéstől az utolsóig igyekszünk a maximumot nyújtani, hogy mindenki elégedetten távozzon, és később vissza is térjen.

Termékeink

Szolgáltatásaink

Vizsgálat

Az általános szemvizsgálat látásproblémákat tár fel, mint például rövidlátás, túllátás, időskori látásromlás, vagy asztigmia. Az optometrista felírhat szemüveget, vagy kontaktlencsét, és segít kiválasztani a legjobb lehetőséget a korrigálásra. Felnőtteknek is fontos a rendszeres kontroll esetleges problémák ellenőrzéséhez. Vizsgáljuk a szem állapotát is, így ez részben egészségügyi szűrés is.

Szervíz

Kisebb balesetek esetén vállalunk javítást a műhelyünkben, amennyiben az lehetséges. Ugyanitt becsiszolunk optikai lencséket használt, vagy máshol vásárolt keretekbe. További információt akkor tudunk adni, ha az adott munkát megvizsgáltuk. Kérjük, keressen és lérdezzen minket személyesen.

SEGÍTÜNK

Hogyan válasszak szemüveget?

Keretek esetében

Keretek esetén a kényelem az alapvető és elengedhetetlen tényező, hiszen bármilyen szép és divatos darabról van szó, mit sem ér, ha nyomja az orrunkat, vagy kellemetlen tapintású az anyaga. Éppen ezért hiába remek dolog a netes rendelés, ebben az esetben sokkal szerencsésebb, ha a választásnál próbálni is lehet, nem csak egy fotót nézegetni. Sok esetben a magasabb árkategória nem márka, vagy trend kérdése, hanem a felhasznált anyagok, illetve a megmunkálás minősége áll a háttérben. Ha rendszeresen, tartósan használunk szemüveget, óriási különbséget okozhat komfortban egy lényegesen könnyebb alapanyag és finomabb, igényesebb kidolgozás.

Lencsék esetén

Lencsék esetén az elérhető variációk száma már olyan nagy, hogy komoly kötetet töltenek meg a lehetőségek. Hasonló a helyzet a keretekhez: érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan mit várunk majd el. Teljesen másra van szükségünk, ha szabadban dolgozunk, vagy ha monitor előtt, illetve akkor is, ha a monitort egész nap nézzük, vagy csak néha rápillantunk. Első lépésként érdemes vizsgálatra jelentkezni, hiszen így már behatárolható, hogy milyen értékekre van szükség. Ezek birtokában és ismerve az elvárásokat pedig már könnyedén megtalálható az optimális lencsetípus.

KAPCSOLAT

Professzionális optometrista csapat várja hívását. Telefonáljon most!
06 (1) 214 5626

food subscription box -

deneme bonusu veren siteler